Громадська рада при Львівській обласній поліції підтримала Кошулинського

Учора, 9 листопада, у Львові відбулося засідання громадської ради при Головному управлінні національної поліції у Львівській області.

Як інформує прес-служба ВО «Свобода, після обговорень абсолютною більшістю громадська рада вирішила підтримати в другому турі виборів бійця «Легіону Свободи», заступника Голови Верховної Ради України VII скликання Руслана Кошулинського.

За Руслана Кошулинського проголосували 13 членів ради, «проти» – 3, «утримались» – 3. За кандидата Андрія Садового не проголосував жоден член громадської ради.

«Громадська рада вважає, що згідно з демократичними принципами, є необхідність здійснювати ротацію особи, яка очолює місто. Дев'ять років і так занадто багато. Ми добре орієнтуємося в тому, що відбувається у Львові в сенсі безпеки, і вважаємо, що є можливість із приходом нового міського голови зміцнити спокій мешканців Львова. На жаль, із теперішнім міським головою повноцінної співпраці не вдалось налагодити, тому сьогодні абсолютною більшістю ми підтримуємо у другому турі виборів міського голови Львова Руслана Кошулинського», – заявив голова громадської ради Рустам Курбанов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: