Садовий розпродав майна на 70 млн грн

Про це сьогодні, 11 листопада, під час прес-конференції розповіла начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

За словами Інни Свистун цього року вже відбулось 7 аукціонів і станом на 9 листопада 2015 року при плані 38 млн. грн. від приватизації об'єктів забезпечено поступлення коштів у розмірі 69,5 млн. грн. з ПДВ, з них до бюджету міста поступило більше 58,7 млн грн.

«Найпривабливішими з об'єктів , запланованих на приватизацію конкурентними способами у 2015 році, є нежитлові приміщення за адресами: вул. Фурманська, 7 і 9 та вул. Тершковців, 4 , від реалізації яких можливо отримати до бюджету розвитку орієнтовно ще 13 млн. грн.», - сказала Інна Свистун.

Також управління комунальної власності ЛМР інформує про продаж на аукціоні чотирьох об'єктів малої приватизації комунальної власності м. Львова. На аукціон виставлені такі об'єкти приватизації – нежитлові приміщення, що знаходяться на вул. Фурманській, 7 і 9, вул. І. Миколайчука, 24 та на вул. Тершаковців, 4.

Кінцевий строк прийму заяв для участі в аукціоні – 07.12.2105 р. включно. Аукціон відбудеться 11 грудня 2015 року.

«Особливо цікавим є перші два об'єкти, що розташовані в центральній частині міста, першого поверху, достатньо привабливої площі для можливості розвитку бізнесу у Львові. Також досить привабливим є об'єкт приватизацій, що на вул. Тершаковців, 4. Цей будинок зведений 1808 року за проектом Наполенона Лущкевича, є пам'яткою культурної спадщини», - додала Інна Свистун.

Детально зі всіма приміщеннями, що планують виставляти на аукціон можна ознайомитися на сайті управління комунальної власності: www.mayno.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: