У центрі міста висадили 25 грабів

12 листопада працівники «Кредобанку» висадили алею з 25 грабів на просп. Чорновола у Львові. Висадка відбулася у рамках програми озеленення міста Львівської міської ради і з нагоди 25-річчя роботи банку на українському ринку. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

Участь в акції взяло 30 працівників головного офісу банку та львівських відділень. Нова алея стала продовженням проекту озеленення проспекту Чорновола, започаткованого в жовтні Галицькою районною адміністрацією та ЛКП «Зелений Львів». «Кредобанк» придбав саджанці грабів як подарунок місту.

«Участь у міському проекті ревіталізації проспекту Чорновола є корисною справою для Львова – міста, в якому «Кредобанк» народився, та в якому розташований його головний офіс. Символічно, що у рік 25-ліття ми подарували місту саме 25 чудових грабів, – говорить заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан. – Сьогоднішня акція є не просто внеском у благоустрій міста. Ми хочемо бути банком для Львова не лише у банківських послугах, і тому долучатимемось до корисних соціальних ініціатив для громади і в майбутньому».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: