Садовий агітує за себе

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий та його дружина Катерина Кіт-Садова проголосували на виборчій дільниці на вул. Миколи Некрасова, 59. На виборчу дільницю родина приїхала після Богослужіння. Разом з мером та дружиною приїхали троє синів. Нагадаємо, сьогодні, 15 листопада, у Львові відбувається другий тур виборів міського голови. Виборчі дільниці працюють із 08:00 до 20:00 год.

«Я голосував за Львів, за майбутнє нашого міста. Я прошу сьогодні всіх львів’ян прийти і захистити безпеку і розвиток нашого міста. Ми маємо на цю хвилину трохи меншу явку, ніж була 3 тижні тому. Треба йти і перемагати. Звертаюсь до усіх з проханням бути активними, бо це наше місто, воно тільки нам з вами належить.

Я завжди вірю в людей, в добрі справи і велику Божу ласку.

Дуже важливо, щоб вибори пройшли чесно і Львів показав приклад. Ми живемо у дуже непростий час. Має бути чесний підрахунок, має бути голосування всіх львів’ян, які вважають себе громадянами нашого міста і нашої країни.

Ці вибори побили рекорд у Львові по кількості бруду, чорної реклами і навіть реклами, яка заборонена. Це дуже прикро. Я ще раз хочу звернутись до учасників виборчого процесу, щоб вони поважали львів’ян», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, у м. Львові 305 виборчих дільниць. Здебільшого, звичайні виборчі дільниці – це приміщення шкіл, дитячих садків, ліцеїв, спеціальні – приміщення лікувальних закладів, місць позбавлення волі. Місто налічує приблизно 595 тис. виборців.

DY1_9011

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: