Наймолодший сільський голова в Україні не боїться розмови з Дубневичами

Наймолодший сільський голова в Україні, студент Львівського національного університету імені Івана Франка Віталій Дяків, в коментарі Дивись.Інфо поділився своїми враження про отриману перемогу та про плани на майбутнє.

Віталій Дяків вдячний своїм виборцям і каже, що хоче виправдати наданий йому кредит довіри.

«Загалом я радий, радий, що суд не знехтував Законом, і на відміну від короткозорості Пустомитівської районної виборчої комісії, яка не помітила порушень під час подання скарги, а також акту, що не мав юридичної сили, суд взяв до уваги факти порушення законодавства зі сторони як скаржника Фриса В.Я. так і ТВК», - повідомив В. Дяків.

Також новообраний сільський голова готовий до співпраці з опонентами, та не боїться тиску з боку Богдана Дубневича, який надавав підтримку одному з кандидатів, готовий до конструктивного діалогу.

«Чи боюсь я тиску зі сторони Дубневича? Направду ще не мав з ним розмови, яка неодмінно буде як на мене. Я готовий співпрацювати з усіма, бо лише через співпрацю, а не протистояння м зможемо зробити якомога більше для села. Щодо самої співпраці, то очевидно вона відбуватиметься на паритетних засадах. У разі тиску з будь-якої сторони, ми готові адекватно відповідати на такий тиск.», - поділився Віталій Дяків.

У планах у молодого сільського голови модернізація села. Першочерговим кроком за словами самого Віталія Дяківа - це навести лад в самій сільській раді.
«Про перші кроки, для початку треба навести лад у самій сільській раді. Ми перевіримо документацію, комунальне майно. А після почнемо реалізовувати програму: дороги, культурне й спортивне життя» - розповів він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: