Генконсул Польщі у Львові обіцяє обмежити черзі за візами

Веслав Мазур планує зробити роботу консульства більш ефективною

Новий Генеральний Консул Республіки Польща у Львові планує скоротити черги за візами. Веслав Мазур, який обійняв посаду одинадцятого листопада, обіцяє організувати роботу консульства у Львові таким чином, щоб установа краще служило полякам і українцям.

Львівське дипломатичне представництво РП є найбільшим консульською установою у світі. У Львові щорічно видаються сотні тисяч документів - говорить Генеральний Консул Республіки Польща у Львові Вєслав Мазур.

- Великим викликом є ​​питання становища (консульства - ред.), Кількості та масштабу роботи. Торік одних тільки віз ми видали майже 350 000. Майже 4000 карт поляка, кілька тисяч дозволів на перетин кордону в рамках місцевого прикордонного руху (MRG). Я не приховую: я дуже задоволений і це для мене велика честь працювати в цьому місті.

Веслав Мазур був першим і одночасно останнім Консулом Польщі в дипломатичному представництві Польщі в Севастополі, яку було закрито в 2014 році після анексії Криму Росією. До того Мазур завідував консульством в Одесі.

lvov.ws

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: