У Львові відкривають додаткові місця у садочках

У Львові тривають роботи з відновлення приміщень дитячих садків. Про це сьогодні, 23 листопада, під час брифінгу сказав міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

У Львові тривають роботи з відновлення приміщень дитячих садків, зокрема у ДНЗ №105, що на вулиці Таджицькій, цього місяця відкрили дві додаткові групи, які дадуть можливість охопити дошкільною освітою ще 50 дітей.

За словами Андрія Садового, в місті ще 8 садочків мають увійти в експлуатацію для відновлення.

«Проектна потужність закладу 150 місць (10 груп). Станом на сьогодні у закладі функціонує 5 груп і виховується 49 дітей, протягом місяця приймуть ще 60 дітей. Також в місті 8 садочків мають увійти в експлуатацію для відновлення. Сьогодні важливо аби кожного місяця відкривались додаткові групи, аби в 2016-17 році ми забули що в садочках не вистачає місць для дітей, тому в бюджеті на 2016 рік це буде одним з головних пріоритетів, думаю депутати підтримають", - сказав Андрій Садовий

Додамо, що для проведення капітального ремонту приміщень 2-х груп ДНЗ №105 у 2015 році з міського бюджету розвитку виділено близько 780 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: