Садовий звернувся в СБУ та в прокуратуру щодо будівництва на вул. Варшавській-Сосновій

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся в СБУ та в прокуратуру щодо будівництва на вул. Варшавській-Сосновій. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

«Відповідно до виданих 03.11.2015р. управлінням архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на вул.Варшавській-вул.Сосновій Львівським обласним кооперативним міжгосподарським об'єднанням по агропромисловому будівництву «Львівоблагропромбуд» розпочато будівництво багатоквартирного житлового будинку поверховістю 3пов. з підземним паркінгом.

Проте, як стало відомо з інтернет-ресурсів, забудовником планується будівництво на вул.Варшавській-вул.Сосновій багатоквартирного житлового будинку поверховістю більше 10 поверхів. Вказані дії містять ознаки складу кримінального правопорушення, які підлягають кваліфікації за ст. 190 КК України.

Завданнями кримінального провадження є захист особи від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини.

Враховуючи наведене просимо Вас здійснити перевірку по вказаних фактах, у випадку встановлення наявності підстав розпочати досудове слідство за вчинення дій, які мають ознаки складу злочину, передбаченого ст. 190 КК України», - йдеться у листах, адресованих прокурору Львівської області Роману Федику та начальнику Управління СБУ у Львівській області Віктору Андрейчуку.

Також, як додала начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, міська рада звернулася до ГУ НП у Львівській області перевірити будівництво на вул.Варшавська-Сосонова, а також у ДП «Укрдержбудекспертиза» - надати інформацію, чи було проведено експертизу проекту будівництва багатоквартирного жилого будинку та чи відповідає погоджений проект будівництва містобудівним умовам та обмеженням забудови земельної ділянки.

Нагадаємо, ухвала Львівської міської ради «Про затвердження Львівському обласному кооперативному міжгосподарському об’єднанню по агропромисловому будівництву «Львівоблагропромбуд» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на розі вул. Варшавської – вул. Соснової» була зупинена міським головою Львова. «Проте, зауваження були подолані на сесії ЛМР, не зважаючи на численні порушення законодавства», - зазначили в юридичному управлінні ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: