Вперше у Львові громада стала на заваді неякісного ремонту дороги

Вперше у Львові після втручання небайдужих мешканців та новобраного депутата ЛМР від партії «Громадський рух «Народний контроль» Михайла Дідуха проект ремонту дороги біля будинків на вул. Шевченка 342-346 повністю змінили. Позаяк, комунальники так лагодили шлях, що смола відставала від покриття. Ба більше. Підрядників змусили зняти неякісне покриття і взятися ремонтувати дорогу дотримуючись усіх технологічних вимог.

Повідомили Дивись.Інфо у прес-службі партії "Громадський рух "Народний контроль".

«Ремонт між квартальної дороги на вул. Шевченка біля будинків 342-346 (Рясне-1) відбувався з грубим порушенням технологічного процесу. Після втручання активних мешканців та «Народного контролю», роботи були зупинені та було складено акт про виявлення порушень. Однак на наступний день підрядник знову приступив до роботи незважаючи на будь-які зауваження. І знову ми стали на заваді, аби не дозволити сховати недоліки під шаром асфальту. Тепер ж проект ремонту є повністю зміненим з урахуванням всіх вимог технологічного процесу. Через погодні умови підрядники і адміністрація призупинили класти на дорозі асфальт і взялися стелити бруківку», – каже депутат Львівської міської ради («Громадський рух «Народний контроль») Михайло Дідух.

Аби допомогти мешканцям Рясного було прийнято рішення різаним асфальтом, який комунальники зняли з дороги, засипати ями на вул. Лушписького, Бузиновій та під’їзду до гаражного кооперативу.

Тим часом, керівник Львівського обласного осередку партії «Громадський рух «Народний контроль» Валерій Веремчук закликає усіх львів’ян контролювати якісь виконання підрядниками комунальних робіт. Веремчук наголошує, на виконання таких робіт у спеціальному фонді міста є закладено понад 900 млн.грн.

«Кошти за які у місті виконуються ремонтні роботи – це кошти наших вами податків. Тому ми повинні контролювати на що їх використовують. Ми повинні слідкувати за якістю виконання робіт. Аби наші з вами гроші не були вкинуті в болото. Тому якщо у вас є зауваження до виконання певних ремонтних робіт або ж якщо ви знаєте, що даний об’єкт повинен бути відремонтований втім з незрозумілих причин роботи досі не виконуються звертайся на гарячу лінію «Народного контролю» 0 -800-502-945. Змусимо владу працювати чесно», – каже депутат Львівської міської ради («Громадський рух «Народний контроль» Валерій Веремчук.

11235438_974972525908070_3005414698290236520_n 12289722_974972595908063_8213292564737374616_n

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: