На Львівщині відбувся Спортивний фестиваль для осіб з порушенням зору

Упродовж 26-29 листопада 2015 року у Львові з дружнім візитом перебуває делегація з Вюрцбурзького університету (University of Würzburg), Німеччина. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Делегація прибула до Львова на запрошення Національного університету «Львівська політехніка», тема візиту: «Інклюзія шляхом освіти і спорту».

Учасники зустрічі відвідали Ресурсний центр освітніх інформаційних технологій для людей з особливими потребами, навчально-реабілітаційний центр «Джерело» у м. Львові та Львівський міжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів.

У рамках візиту проведено також круглі столи: «Cпорт у Львівській політехніці» та «Дослідження проблеми інклюзії у Львівській політехніці», а також представницький спортивний фестиваль “NOLIMITS” для людей з порушеннями зору.

Спортивний фестиваль для осіб з порушенням зору розпочався 28 листопада ц.р. в ігровому залі навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у м. Львові (вул. ген. Грекова, 1).

Учасників фестивалю вітали голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, голова профільної комісії Львівської обласної ради Михайло Гичка, начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, директор обласного центру «Інваспорт» Мирослав Николаєв, начальник навчально-спортивної бази Руслан Сеник, а також уславлені спортсмени–паралімпійці Львівщини Ігор Засядкович та Уляна Ціздин. На спеціально облаштованих майданчиках учасники фестивалю, серед яких було й понад 60 дітей з вадами зору, за активної допомоги львівських студентів - волонтерів змогли ознайомитися з такими видами спорту для людей з вадами зору як голбол, футбол, пауерліфтинг, дзюдо, айкідо, шаундаун, легка атлетика, велотандем, шахи, шашки та ін.

DSC_2910 DSC_2911 DSC_2912 DSC_2914 DSC_2915 DSC_2920 DSC_2928

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: