Облрада просить перевірити діяльність керівника Львівської дирекції "Укрпошти"

Львівська обласна рада просить провести всебічну перевірку діяльності керівника Львівської дирекції "Укрпошти" Миколи Ростова та, у разі необхідності, звільнити його із займаної посади. Таке рішення депутати прийняли на останній сесії обласної ради, пише Дивись.Інфо.

Львівська облрада звернулася до в.о. гендиректора державного підприємства «Укрпошта» щодо перевірки діяльності Миколи Ростова на посаді в.о. директора Львівської дирекції «Укрпошти».

Це звернення підтримав 61 депутат.

Як зазначається у зверненні, за період керівництва Львівською дирекцією Микола Ростов відзначився низкою порушень та конфліктних ситуацій, що викликали соціальну напругу в суспільстві.

«Так, у Львівській дирекції Ростов М.В. почав свою роботу із перешкоджання волонтерській діяльності, скерованій на допомогу учасникам АТО, яка була налагоджена його попередниками, виселення волонтерів із приміщення «Укрпошти», звільнення працівників з роботи та створення умов для звільнення з особистих мотивів», – йдеться у зверненні.

Депутати Львівщини вказують: щодо діяльності Миколи Ростова на посаді в.о. директора Львівської дирекції «Укпошти» відкрито кримінальні провадження, встановлені факти порушень у його діяльності перевірками Територіальної державної інспекції з питань праці.

Депутати вказали, що процеси реорганізації, запроваджені Ростовим, викликали багато проблем щодо скорочення працівників, зменшення якості надання поштових послуг.

Дивись.Інфо публікує копію звернення Львівської обласної ради до керівництва "Укрпошти".

IMG_2178IMG_2175IMG_2176IMG_2174Розслідування щодо діяльності Миколи Ростова читайте на сайті трохи згодом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: