У Львові покажуть київські вистави «Сталкери» та «Слава героям»

Під час прес-конференції драматург Павло Ар’є, режисер Стас Жирков, заслужений артист України Олексій Гнатковський розкриють всі деталі підготовки вистав та розкажуть про їхню унікальність.

Обидві роботи «Сталкери» та «Слава героям» створені у співпраці між колективами кількох театрів, що є популярним для Європи та поки що рідкісним для України явищем. До створення вистав у такому сучасному форматі долучилась актриса, телеведуча та громадська діячка Ірма Вітовська. Ініціаторами проекту виступили художні керівники обох театрів Ростислав Держипільський і Стас Жирков.

Учасники: Павло Ар’є - молодий український драматург; автор вистав «Сталкери» та «Слава Героям»; Стас Жирков – молодий український режисер; Олексій Гнатковський - заслужений артист України.

З питань акредитації та за додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся: Оксана Бундз, моб. тел.:+38 098 246 58 55, oksanabundz1995@gmail.com

Дата: 04 березня 2016 р. (п’ятниця), час: 13:00-14:00 (реєстрація журналістів о 12:30 год.). Адреса: Інформаційна агенція «Гал-інфо», м. Львів, пл. Міцкевича, 8, п'ятий поверх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: