Представників громад навчають правильно залучати кошти ДФРР

У містах області тривають навчальні семінари "Можливості залучення бюджетних коштів для фінансування проектів регіонального розвитку", який організовує департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації. Сьогодні такий семінар провели у Золочеві.

По це повідомила начальник управління аналізу та стратегічного планування  департаменту економічної політики ЛОДА Валентина Москаленко.

"Головне завдання виїзних семінарів – ознайомити органи місцевого самоврядування, громадські організації та інші зацікавлені сторони з можливостями державного фонду регіонального розвитку та особливостями підготовки проектів, які будуть направлені на розвиток територій", - наголосила Валентина Москаленко.

За її словами, учасники семінару  мають змогу ознайомитись із основними засадами функціонування  фонду та більш детально засвоїти тонкощі написання проектів та їх розміщення на онлайн-платформі ДФРР.

Серед учасників – керівники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади Самбірського, Старосамбірського, Турківського, Мостиського, Городоцького районів, м. Самбора, представники Бісковицької, Бабинської, Вільшаницької, Воле-Баранецької, Луківської, Міженецької, Новокалинівської, Новоміської та Чукв’янської об’єднаних територіальних громад.

Наступний семінар пройде 23 березня у м. Кам’янка-Бузька. Початок об 11:00 у приміщенні районної адміністрації.

Нагадаємо, що такі семінари вже відбулися 10 березня у Самборі та 15 березня у Стрию.

Детальну інформацію можна отримати у департаменті економічної політики ЛОДА за телефоном – 2-999-284.

Нагадаємо, що у 2016 році на фінансування з ДФРР подали понад 200 проектів регіонального розвитку на загальну суму майже 1,8 млрд грн. На сьогодні триває оцінювання проектів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: