У Ходорові триває перевірка законності 53 вагонів з деревиною

1392159

Працівники Жидачівського відділення поліції на Львівщині з’ясовують походження деревини, завантаженої на 53 вагонів, які стоять на залізничній станції у Ходорові.

Працівники Жидачівського відділення поліції на Львівщині з’ясовують походження деревини, завантаженої на 53 вагонів, які стоять на залізничній станції у Ходорові, про це повідомляє IA ZIK

Зі слів Добровольскої, за дорученням голови ЛОДА Олега Синютки поліція з’ясовує інформацію щодо законності походження згаданої деревини.

«В активістів виникли припущення, що деревина незаконно зрубана. За цим фактом Жидачівське відділення поліції проводить перевірку», – зазначила Добровольська.

Як повідомлялося, на Львівщині правоохоронці за доручення голови ЛОДА Олега Синютки перевіряють інформацію про незаконний вивіз лісу у Ходорові.

«Сьогодні зранку побачив інформацію про те, що у Ходорові зловмисники намагаються незаконно вивезти ліс. Хочу сказати, що дав відповідне доручення керівництва управління СБУ та Національної поліції. Особисто стежитиму, щоб були належні результати», – написав Синютка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: