Разом із Порошенком проводила Національну збірну на Чемпіонат Європи 2016 і співачка Руслана

13247822_1098303220231887_3089895185993140402_o

Сьогодні у Києві проводили Національну збірну України з Футболу на Чемпіонат Європи 2016. Серед тих, хто налаштовував гравців на перемогу була і співачка Руслана, пише Дивись.info.

Сьогодні у Києві проводили Національну збірну України з Футболу на Чемпіонат Європи 2016. Серед тих, хто налаштовував гравців на перемогу була і співачка Руслана, пише Дивись.info. У своєму виступі перед футболістами співачка згадала і про Джамалу.

«Була безмежно рада провести нашу Національна збірна України з футболу на Чемпіонат Європи 2016, який відбудеться у Франції.
Я виконала державний гімн України та побажала нашим хлопцям успіху. Пригадую, як ми вболівали за наших у 2012 році, коли Євро приймали Україна та Польща. Ми тоді якраз з Кузьмою їздили з спеціальним величезним концертним туром по Україні. Пригадую унікальні матчі: як наші під грозою в Донецьку грали проти збірної Франції, як ми вболівали, вірили і до останнього були впевнені, що наші прорвуться.
Сьогодні, як і тоді, ми віримо в наш успіх.

Для наших хлопців важлива наша щира підтримка, а не офіційні промови, грамотно складені спітчі та завчені шаблонні фрази,
Вони мають відчувати нашу енергію, завдяки якій у найскладніший момент у виростуть крила. Джамала цього року принесла перемога на Євробаченні.
До 25-річчя Незалежності ми чекаємо ще інших перемог. Мене вразили слова одного з наших футболістів: «Сьогодні немає Шахтаря чи Динамо. Сьогодні є Національна збірна». Я би дуже хотіла, щоби ми завжди у найвідповідальніший момент заради наших перемог на світовій арені об'єднувалися і були єдині.», - написала Руслана на своїй сторінці у Facebook.

фото: сторінка Руслани у Facebook

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: