Шнайдер не захотів коментувати ситуацію навколо стадіону «Сільмаш»

1024px-Lviv_Silmash_Stadium

Начальник управління молоді, сім'ї та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Володимир Шнайдер відмовився коментувати ситуацію навколо стадіону «Сільмаш».

Впродовж двох тижнів ІА Дивись.іnfo намагалася через прес-службу Львівської міської ради отримати від керівникапрофільного департаменту пояснення, чому попри рішення виконкому досі не проведено оцінки майна стадіону, що мало стати  першим кроком у процесі його викупу для громадських потреб. Начальник управління спочатку був у відрядженні, потім на лікарняному, і зрештою передав, що ситуацію коментувати не буде.

Нагадаємо, як повідомила Дивись.info начальник юридичного відділу Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, процес викупу майна стадіону «Сільмаш» не розпочато через відсутність оцінки майна.

13 листопада 2015 року виконавчий комітет Львівської міськради надав дозвіл ЛКП «Спортресурс» на замовлення робіт з оцінки спортивного стадіону «Сільмаш».  Після оцінки майна питання про викуп стадіону і прилеглих приміщень у теперішніх власників мало розглядатися на сесії міськради. Однак з того часу нічого не змінилося.

«Оцінки майна ще немає, будемо пришвидшувати. Чому його  немає?  Я не маю відповіді на це питання. До мене з проблемою стадіону зверталися мешканці, і я погоджуюся, що цю процедуру треба пришвидшити. Буде проведена оцінка і питання буде винесено на розгляд сесії міської ради», – сказала Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, стадіон знаходиться у Залізничному районі Львова, між вулицями Сулими та Любінською. Журналісти ІА Дивись.info продовжать слідкувати за ситуацією навколо стадіону «Сільмаш».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: