Бойовики сьогодні 11 разів відкривали вогонь по українських позиціях

Незаконні збройні формування протягом сьогоднішнього дня 11 разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів та мінометів по позиціях Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Всього з початку доби противник 11 разів відкривав вогонь по українських захисниках», - йдеться у повідомленні.

За інформацією штабу АТО, застосовуючи стрілецьку зброю, бойовики провокували українських воїнів на відкриття вогню у відповідь в районі населених пунктів Зайцеве та Луганське, що на горлівсько-світлодарській дузі.

«З автоматичних станкових гранатометів бандити били під Красногорівкою, а позиції сил АТО на підступах до Авдіївки обстрілювали з великокаліберних кулеметів та підствольних гранатометів. З мінометів калібру 82 мм противник відкривав вогонь по наших опорних пунктах неподалік Новотроїцького», - зазначили у прес-центрі.

У штабі також зауважили, що з 6.00 години ранку станом на цей час ситуація відносно стабілізувалась. Удень противник тричі відкривав вогонь по підрозділах ЗС України. В районі Луганського – зі стрілецької зброї. А поблизу Новотроїцького наших захисників обстрілювали ворожі снайпери, додали у прес-центрі АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: