Відновлення українського контролю над держкордоном - основне питання Мінських угод

Український президент Петро Порошенко наголошує, що питання відновлення українського контролю над державним кордоном є ключовим для виконання Мінських домовленостей, передає Інтерфакс.

Український президент Петро Порошенко наголошує, що питання відновлення українського контролю над державним кордоном є ключовим для виконання Мінських домовленостей, передає Інтерфакс. 

«Питання кордону є ключовим у контексті виконання Мінських домовленостей», - сказав Порошенко на заходах, присвячених Дню прикордонника України.

«Вчора Путін прокоментував, що нібито ми повинні здійснювати так зване "політичне врегулювання", проводити вибори, а потім вже будемо займатися припиненням вогню і відновленням контролю (на російсько-українській ділянці кордону – ІФ). Це їхнє розуміння сценарію проведення виборів під дулом путінських спецназівців. Він говорить, що "а як же їх зупинити, коли час від часу вони відкривають вогонь?". Дуже просто, тому що вогонь відкривають солдати російської регулярної армії та їхні найманці, які діють за командою стовідсотково російських командирів», - заявив глава держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: