Петиція за відставку Садового набрала тисячу голосів

sadomor

Петиція за відставку львівського міського голови, яка була оприлюднена 1 червня, набрала необхідну кількість голосів для її розгляду – 1000.

У петиції йдеться: «За службову халатність, корупцію в мерії та саботування спорудження сміттєпереробного заводу на місці грибовицького сміттєзвалища, що призвело до екологічного лиха та низки трагічних подій довкола цієї катастрофи – позбавити міського голову міста Львова – А. І. Садового повноважень очільника міста та визнати роботу виконавчих органів ЛМР незадовільною. Факти, за які передбачена кримінальна відповідальність, подати на розгляд компетентних органів».

Незважаючи на те, що для набрання необхідної кількості голосів під петицією, є 60 днів, петиція про відставку львівського мера набрала тисячу голосів всього за понад два дні.

Нагадаємо, що про відставку мера Львова активно заговорили після трагедії, що сталася 30 травня на грибовицькому сміттєзвалищі, коли під завалами сміття загинули троє рятувальників, четверту зниклу людину шукають досі. На думку громадськості, саме львівська влада в особі Андрія Садового винна у цьому, бо тривалий час відмовляла потенційним інвесторам у спорудженні сучасного сміттєпереробного заводу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: