Жителі Мостищини звернулись до Синютки, аби кінцеві зупинки не переносили (ФОТО)

oleg_syniutka

Жителі підписали відповідне звернення до голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки.

Голови місцевих рад підписали відповідне звернення до голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки.

Місцеві органи влади і громада Мостиського району звернулися до очільника Львівської області Олега Синютки з проханням врегулювати відправлення автобусів, що курсують до Львова.

За словами жителів, перенесення кінцевих зупинок автобусів з АС-8 (автовокзал «Двірцевий») на автостанцію «Західна» (вул. Городоцька, навпроти торгового центру «Метро») створює багато незручностей і проблем для них. Відтепер при доїзді на роботу або навчання їм доведеться здійснювати ще одну  пересадку на автобуси міських маршрутів, а це потребує часу і додаткових витрат коштів.

img372img373

«Ні нам, ні жителям Мостищини не зрозумілі причини переводу відправлення автобусів з сучасної, тільки недавно відремонтованої автостанції №8 (пл. Двірцева) з всіма видами послуг для пасажирів і водіїв на окраїну міста. Так звана автостанції по вул. Городоцькій, що розташована на в’їзді до Львова – це не що інше, як швидкоруч встановлена «будка» з надписом АС «Західна», - йдеться у зверненні.

Жителі наголошують, що на новій станції не облаштовані платформи для посадки, відсутні громадські вбиральні та інші елементарні умови для комфортного очікування громадського транспорту.

Окрім того, у зверненні зауважують, що автобусні маршрути Мостиського напрямку впродовж багатьох років відправляються з АС-8. Схема руху автобусів не перевантажує центральну історичну частину Львова, що  міська рада попередньо називала однією з причин перенесення приміських і міжміських маршрутів на автостанцію «Західна».

Нагадаємо, що на АС «Західну» (вул. Городоцькій, 359) переносять кінцеву зупинку всіх приміських маршрутів Турківського, Самбірського, Старосамбірського, Мостиського, Городоцького напрямків. Пояснюють це розвантаженням приміського вокзалу та ремонтними роботами на аварійному мості, що на вулиці Городоцькій, 166.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: