Гройсман має намір призначити керівника Офісу супроводу інвестицій своїм радником

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман має намір призначити керівника Офісу супроводу інвестицій, який планується створити, своїм радником.

Про це інформує Інтерфакс.
«Незабаром при прем'єр-міністрі буде створений Офіс супроводу інвестицій. Голова Офісу буде радником прем'єр-міністра, що свідчить про значущість для уряду питання залучення інвестицій в Україну», - сказано в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів з посиланням на слова Гройсман на зустрічі з міністром торгівлі США Пенні Пріцкер.
Прем'єр також наголосив, що поліпшення бізнес-клімату України є пріоритетом для уряду, і зазначив багатий досвід США в організації подібних інституцій.
Міністр торгівлі США Пенні Пріцкер передала голові українського уряду дорожню карту, робота над якою була розпочата президентом України Петром Порошенком і яка була розроблена спільно з українськими фахівцями, спрямована на поліпшення бізнес-умов і бізнес-клімату в Україні.
Крім того, Володимир Гройсман обговорив з міністром фінансів США Джейкобом Лью ситуацію з українською банківською системою і можливих заходів щодо забезпечення фінансової стабільності в країні.
Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України має намір створити Державне агентство супроводу інвестицій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: