Білоруська авіакомпанія відкриє рейс до Львова

Авіакомпанія «Белавіа» із серпня збільшила кількість рейсів за маршрутом Мінськ-Одеса із 12 до 14, повідомляє прес-служба перевізника.

 

Про це інформує Інтерфакс.

 
Зокрема, додаткові нічні рейси призначено на четвер і неділю.

 
Літаки до Одеси вилітають о 00:20 та о 13:00 за місцевим часом, прилітають до Одеси відповідно о 1:40 та 14:20. Вильоти назад з Одеси - о 3:30 та 15:10 за місцевим часом із прильотом до Мінська о 5:00 та 16:35 відповідно.

 
Нині білоруський перевізник літає до українських аеропортів «Бориспіль», «Київ» (Жуляни), «Харків», «Одеса». Крім того, відповідно до укладеної угоди про спільну експлуатацію авіалінії з авіакомпанією «Мотор Січ», «Белавіа» виконує польоти за маршрутом Мінськ-Запоріжжя-Мінськ.

 
Крім того, на 17 серпня призначено відкриття нового регулярного рейсу Мінськ-Львів. На початковому етапі рейси виконуватимуться чотири рази на тиждень.

 
Як повідомлялося раніше, у вересні поточного року влада України визнала, що російські авіакомпанії порушують українське законодавство, виконуючи польоти до Криму. На підставі президентського указу українською владою було прийнято рішення про заборону 25 російським авіакомпаніям виконувати польоти в Україну з 25 жовтня.

 

У відповідь на ці дії російська сторона вжила симетричних заходів та заборонила польоти українським авіакомпаніям до Росії з цієї самої дати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: