Олег Скрипка, натхненний героями АТО, написав пісню до Дня Незалежності України (відео)

Безымянный
Стоп-кадр із кліпу на пісню «Україна» гурту «Країна мрій»

Фронтмени етно-рок гурту «Країна мрій» олег Скрипка та Євген Гапон до 25 Дня Незалежності України випустили нову пісню і записали кліп.

Відео опубліковане на офіційній сторінці гурту «Країна мрій» на YouTube.

«Ця пісня народжувалася довго і непросто. Ми намагалися укласти у неї власні переживання і очікування. Але життя в Україні вирує занадто швидко. Усі студійні аудіоверсії не встигали за цим виром… Фронтовий тур гурту ВВ із виступами в Авдіїівці, Мар’їнці та Костянтинівці ще більше змінив моє сприйняття світу. Там я побачив українських героїв. Це – алмази, кристально чисті та міцні. У порівнянні з ними кіношні супермени - хлопчаки для биття.

Я пишаюся тим, що живу на одній землі і дихаю одним повітрям із такими людьми. Це відчуття надало нове звучання пісні «УКРАЇНА», глибші слова та виразніші музичні відтінки. Я мрію, аби моє сприйняття рідної країни відчув серцем кожен із вас. Аби світла та героїчна Україна постала перед усіма нами. Адже Україна – це ти», – наведені слова Олега Скрипки в описі відео.

Сам кліп представляє театичні фото та авторські картини, на яких відомий український художник Олег Шупляк представив те, як він бачить Україну.

https://www.youtube.com/watch?v=pIhZ8Q5m-L4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: