Каськіва спіймали під час спроби втекти у Коста-Рику

Екс-керівника Держагентства з питань залучення інвестиції часів Януковича Владислава Каськіва було затримано у Панамі під час спроби в’їхати на територію Коста-Рики.

Про це розказав заступник генпрокурора України Євген Єнін, передає Громадське.

«Він намагався залишити територію Панами і намагався в’їхати на територію Коста-Рики. Костариканська сторона відмовила йому у в’їзді. А панамські колеги звернули увагу на те, що навпроти прізвища Каськіва стоїть так звана «червона картка» Інтерполу», – сказав він.

За словами Єніна, Каськіва було тимчасово затримано, панамські правоохоронці звернулись до України і отримали підтвердження того, що українська сторона підтвердила намір клопотати про екстрадицію Каськіва.

Також Єнін повідомив, що на даний момент Україна вже звернулась до панамської влади із запитом на екстрадицію Каськіва і простить обрати йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на період розгляду цього запиту.

Нагадаємо, що 18 серпня екс-керівник Держагентства з питань залучення інвестиції часів президентства Януковича Владислав Каськів був затриманий у Панамі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: