«Єдине вікно» на митниці не виправдало сподівань підприємців

«Єдине вікно», яке створено на митниці не цікавить підпримєців. Про це під час прес-конференції заявила представник логістичної компанії Марія Мулява.

«Єдине вікно», яке створено на митниці не цікавить підприємців. Про це під час прес-конференції заявила представник логістичної компанії Марія Мулява.

«Єдине вікно» працює, але не цікавить підприємців. Очікування, які покладали на нього не виправдалися. Ми звикли, що митниця оформляє товари впродовж чотирьох годин і очікували, що введення «Єдиного вікна» не погіршить стану який ми маємо на сьогодні. Як раніше ми перед тим як йти на митницю от отримували всі дозволи і паперовому варіанті, ходили до інспекторів, так і сьогодні нам доводиться робити те саме, бо так менше ризиків. Нам потрібно щоб час доставки не зростав. Але «єдине вікно» нам цього не гарантує. Слабке місце, яке є в цій системі, це огляд. На огляд дається 24 робочих години – це три робочі дні. Гарантій що ми зможемо пройти його за день, законодавчо не закріплено», – розповіла Марія Мулява.

За її словами, ще один недолік нової системи –це неможливість побачити скільки людей є у черзі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: