Зять старшої медсестри та екс-голова колгоспу претендують на посаду директора геріатричного

Сьогодні у приміщенні облдержадміністрації відбувається другий етап конкурсу на посаду директора львівського геріатричного пансіонату. Бажання очолити структуру виявило 5 претендентів. Утім, до другого етапу допущено лише 4. 

У першому етапі конкурсу  Анастасію Рибак, яка раніше була волонтером у пансіонаті та неодноразово повідомляла про незаконні дії працівників та керівництва, комісія «забракувала». Причиною комісія назвала невідповідну освіту, недостатній досвід роботи і тому що вона «ще дівчинка». Серед допущених кандидатів - зять старшої медсестри пансіонату Андрій Буньо, колишній голова колгоспу, який нині є заступником департаменту соціального захисту населення ЛОДА, Іван Сорока, а також бухгалтер пансіонату, - повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Член Спілки ветеранів при ЛОДА, який є представником громадськості та має дорадчий голос, переконаний, що недопущення п'ятої кандидатки до другого етапу конкурсу, є безпідставним та несправедливим. «Ситуація з недопуском Рибак до обоговорення виглядає так, що їй хочуть закрити рота, аби вона не озвучила справжні проблеми, які є у пансіонаті», – висловив думку Богдан Ковальчук.

На першому етапі конкурсу комісія не заслуховувала проекти кандидатів щодо розвитку та діяльності установи, яку вони мають намір очолити. Це відбувається сьогодні,  учасники оприлюднюють свої програми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: