Екс-міністр на допит не з’явився

Головна військова прокуратура здійснює спеціальне досудове розслідування стосовно колишнього міністра оборони України Михайла Єжеля через те, що він не з’явився на допит.

Про це повідомила прес-служба ГПУ.

Як раніше повідомлялось, 22 серпня 2016 року слідчим суддею Печерського районного суду міста Києва задоволено клопотання Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України про дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою колишнього міністра оборони України М. Єжеля у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Відповідно до вимог ст. ст. 133, 135, 137, 297-5 Кримінального процесуального кодексу України підозрюваного М. Єжеля викликано на 10.00 год. 5 вересня 2016 року до Головної військової прокуратури для допиту та проведення з ним інших необхідних процесуальних дій у кримінальному провадженні.

У визначений час М. Єжель до Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури для проведення необхідних процесуальних дій не з’явився.

В електронному повідомлені від М. Єжеля, яке надійшло до слідчого Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України, він заявив, що з’являтися до слідчого не буде, оскільки, на його думку, це є недоцільним.

Ураховуючи позицію підозрюваного М. Єжеля, орган досудового розслідування має всі законні підстави для подальшого здійснення спеціального досудового розслідування за відсутності підозрюваного, із врученням необхідних процесуальних документів його захиснику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: