У Брюховичах будують котеджне містечко для учасників АТО

На земельних ділянках, виділених для учасників антитерористичної операції на сході України у Брюховичах зводиться котеджне містечко.

Про це під час прес-конференції розповів учасник АТО Євген Парвасюк, повідомляє ІА Дивись.info.

«Учасникам бойових дій буває складно отримати земельну ділянку, але крім того виділяють таку землю, яку складно використовувати. Доводиться продавати її за безцінь, або зводити якісь технічні споруди. Нам у Брюховичах виділили земельні ділянки у полі, де не було жодних комунікацій. Але ми об’єдналися і поставили собі мету – будівництво житла. Ми довго ми шукали та перевіряли потенційних інвесторів,  і зараз уже зводяться перші поверхи нашого житла», – розповів учасник АТО.

За його словами всього буде збудовано 27 котеджів. Кожен розрахований на 4 сім’ї. Таке планування дозволяє забезпечити житлом усіх атовців і певну частину віддати забудовнику. Здача житла в експлуатацію планується на початок наступного року.

«Це перший такий проект, який вже на стадії реалізації, хоча я чув, що багато таких проектів у планах. Ми сподіваємось, що цей досвід буде корисний для наших побратимів з інших регіонів, можливо такий проект вдасться реалізувати у Винниках» – розповів Євген Парвасюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: