У Львові перевізник навчатиме школярів правил безпеки пасажира

Наступного тижня у львівській школі №67 учням молодших класів розкажуть і покажуть як безпечно користуватися громадським транспортом та поводитися на проїжджій частині, про це йдеться в прес-анонсі компанії-перевізника.

Заняття проведуть в інтерактивній формі і для цього на подвір’ї школи поставлять автобус. Навчатиме дітей інструктор компанії-перевізника «Успіх БМ» у рамках шкільного місячника з безпеки руху на дорозі.

«Діти молодших класів часто без супроводу батьків користуються громадським транспортом, щоб дістатися до школи. Тому ми вирішили в ігровій формі розказати і наочно показати учням, як користуватися транспортом та правильно переходити дорогу», – пояснив Юрій Мельник, директор компанії-перевізника «Успіх БМ».

Зокрема під час заняття малечу навчать безпечно заходити та виходити з автобуса, правильно обходити різні види транспорту та переходити дорогу.

«Особливо важливо такі інформаційні уроки проводити в школах, які знаходяться поблизу проїжджих частин», – наголосив Юрій Мельник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: