Сьомої хвилі мобілізації не буде. Поки що

Генеральний штаб Збройних Сил України поки не планує на даний момент проводити сьому хвилю часткової мобілізації.

 

Про це інформує  про це повідомив в.о начальника Головного управління персоналу - заступника начальника Генштабу генерал-майор Володимир Талалай, передає УНІАН.

«Мені відома ця інформація (поширених в ЗМІ щодо намірів Міноборони оголосити сьому хвилю мобілізації - УНІАН), ця інформація не має нічого спільного з дійсністю. По-перше, це скоріш за все труднощі перекладу в форматі інтерв`ю, яке надавалося», - сказав він.
«Генеральним штабом не планується на даний момент сьома черга мобілізації. Компенсація кількості особового складу, який звільняється в ході звільнення військовослужбовців шостої черги, здійснюватиметься за рахунок прийняття на військову службу за контрактом. Ми щомісячно приймаємо на військову службу за контрактом щонайменше 6 тисяч осіб», - додав Талалай.
Таким чином, за словами генерала, до кінця року з урахуванням такої динаміки ми очікуємо отримати до лав Збройних Сил ще приблизно 15-18 тисяч осіб, що цілком забезпечить потреби ЗСУ.
«Тому інформація, що була розповсюджена, вона не відповідає дійсності. Планів щодо проведення сьомої хвилі мобілізації немає», - наголосив заступник начальника Генштабу.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: