Львівські «Карпати» вийшли в нуль

big_20161002224028

Львівські «Карпати» зіграли внічию проти луцької «Волині» та вийшли в нуль у турнірній таблиці.

Львівські «Карпати» зіграли внічию проти луцької «Волині» та вийшли в нуль у турнірній таблиці.

Західноукраїнське дербі, що вчора проходило в Луцьку, завершилося без переможця. На гол Сергія Петрова, який відзначився наприкінці першого тайму, точним ударом на 84-й хвилині відповів Ігор Худоб’як.

Матч розпочався з активних дій карпатівців. Гості не збиралися відсиджуватися в обороні й одразу ринулися до чужих володінь.

Натомість «Леви» зрозуміли, що такий формат гри може неприємно завершитися й прибрали м’яча до своїх ніг, та, окрім володіння, нічого не витиснули. Інша справа – команда Кварцяного. Герасимюк виконав крос на лінію воротарського, а Петров ударом головою не залишив жодних шансів Мисаку. На тому суперники й пішли на перерву.

У другому таймі «Карпати» відповіли доволі неочікуваним пострілом Грися в хрестовину – Недільку залишалося лише спостерігати за польотом кулі. Було помітно, що «леви» можуть відзначитися в двох випадках: або після стандарту, або після шаленого дальнього удару. Вдалося перше. Після подачі зі штрафного м’яч відскочив до самотнього Худоб’яка, який спокійно переграв воротаря.

До завершення матчу залишалося не так багато часу й створити єдиний гольовий момент на двох вдалося господарям, та Шабанов не зміг зорієнтуватися за кілька метрів від воріт Мисака й пробив над рамкою. Таким чином битва «Волині» та «Карпат» на луцькому «Авангарді» закінчилася внічию. Цього разу, однак, із забитими м’ячами.

За матеріалами ФК «Карпати».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: