У Львові відбудеться головне гастрономічне свято осені в країні – VІІ Свято Сиру і Вина!

svyato-syru-i-vyna

Уже традиційно місцем зустрічі гурманів усієї України стане VІІ Свято сиру і вина, яке відбудеться у Львові 21-23 жовтня на площі перед Львівським Палацом Мистецтв.

Протягом трьох днів свята пройде Ярмарок сирів та вин, різноманітні кулінарні майстер-класи, працюватиме арт-майстерня. Свято сиру і вина гарантує задоволення для всіх!

«Ми запрошуємо найкращих експертів виноробства, власників фермерських господарств, сомельє, щоб кожен гість зміг посмакувати вишуканим вином, смачним сиром та провести час у приємній та невимушеній атмосфері», - зазначив Андрій Сидор, організатор Свята сиру і вина.

Традиційно Свято розпочнеться відкриттям Великої давильні винограду. Організатори заходу запросять відомих львів’ян почавити тонну винограду ногами, щоб наступного року виготовити з нього фестивальне вино.

Невід’ємною частиною проведення кожного Свята є Ярмарок сиру та вина, ярмарок фермерських продуктів, дегустації від провідних винних брендів, а також відзначення Дня Сирника, коли усіх гостей пригощають традиційним львівським десертом!

Цього року на Святі сиру і вина український дизайнер Сергій Ткачук представить новий напрямок Winecorkart дизайну: авторські мозаїки із корків ручної роботи. Також буде представлена нова колекція сумок, презентація якої пройшла на тижні дизайну в Болоньї у вересні цього року. Традиційно будуть виставлені на манекенах унікальні сукні, повністю виконані із винних корків - їх можна буде одягнути та сфотографуватися . Окрім цього, 22 жовтня з 12:00 до 16:00 відбудеться майстер-клас з Wine cork art мистецтва.

Свято сиру і вина стане гарною нагодою більше довідатись про культуру сироваріння та традиції виноробства у Львові, побувати на винних дегустаціях та скуштувати найрізноманітніш і види сиру і насолодитися вином від кращих виробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: