Лікарка, яку звинувачують у смерті дитини, продовжує працювати

1406791_1443578
Фото: Варта-1

Гінеколог пологового відділення 3-ої міської клінічної лікарні у Львові, яку звинувачують у смерті ненародженої дитини, продовжує працювати у медзакладі.

Гінеколог пологового відділення 3-ої міської клінічної лікарні у Львові, яку звинувачують у смерті ненародженої дитини, продовжує працювати у медзакладі

Оксана Колодій, яку родина Стронціцьких звинувачує у смерті своєї дитини, продовжує працювати у 3-й міській клінічній лікарні. Щоправда тепер — у жіночій консультації.

Про це 17 жовтня заявила в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак, передає ІА Дивись.info.

«Зараз проводиться службове розслідування. Звільнити її ніхто немає права, адже провина не доведена, — каже посадовиця. — Для її відсторонення немає жодних підстав. Є процедура, якої треба дотримуватися».

Крім того, Ірина Микичак заявила, що вважає акцію протесту під стінами ЛОДА «тиском на слідство».

Нагадаємо, 17 жовтня, львів'яни вийшли на акцію протесту під Львівську облдержадміністрацію. Пікетувальники хотіли привернути увагу влади та громадськості до стану пологових будинків у Львові, смерті дитини у  пологовому відділенні 3-ї міської лікарні, що на вул. Рапопорта, 8, яка сталася минулого тижня, та загалом до масових смертей у львівських пологових будинках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: