У «Львівводоканалі» пояснили, чому у мешканців могла піти брудна вода

«Львівводоканал» вчора провів роботи з заміни водогону на вулиці Городоцькій.

Як розповів директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський, вчора працівники підприємства завершили роботи з заміни водогону на вулиці Городоцькій. Вночі здійснювали промивку системи, тому зранку у деяких користувачів могла текти брудна вода. Підприємство просить вибачити за такі незручності.

«Вчора були проведені планові роботи по заміні аварійної ділянки водогону Д 800 мм  на вул. Городоцькій, 230. Замінили 200 м магістрального проводу. Вночі проводили промивку, тому у деяких мешканців могла піти брудна вода. Всі роботи завершені, все має бути нормально. Перепрошуємо за ці незручності», - повідомив Валентин Вольський.

Зазначені роботи стосувались мешканців Залізничного району, житлового масиву «Левандівка», обмеженого вулицями Широка – Левандівська – Сяйво – Рудненська і прилеглі до них вулиці, м. Городок, с. Лапаївка, с. Зимна Вода.

Нагадаємо, що у деяких районах Львова після добової відсутності води сьогодні з кранів потекла брудна темно-коричнева рідина. Про це повідомили на своїх сторінках користувачі Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: