На Львівщині оголосили новий відбір до Нацполіції

14705280091policiya

У Головному управлінні Національної поліції Львівської області шукають понад 100 нових співробітників.

ГУ Нацполіції Львівщини оголосило новий етап відбору співробітників. Наразі вакантними є 120 місць. Про це під час брифінгу заявив начальник ГУ Нацполіції у Львівській області Валерій Середа, передає ІА Дивись.info.

У правоохоронних органах нині не вистачає 40 слідчих, 20 оперуповноважених та 60 дільничних офіцерів. Вимоги до кандидатів та умови проходження конкурсу розміщені на сайті ГУ Нацполіції.

Валерій Середа, начальник ГУ Нацполіції у Львівській  області

Валерій Середа, начальник ГУ Нацполіції у Львівській області

За словами Валерія Середи, відбір проходитиме у 7 етапів:

  1. Заповнення анкети та надання необхідних документів;
  2. Оцінка рівня логічного й аналітичного мислення та професійних знань (тестування);
  3. Медичний огляд;
  4. Перевірка рівня фізичної підготовки;
  5. Психологічне тестування;
  6. Співбесіда з поліцейською комісією;
  7. Спеціальна перевірка, що передбачає перевірку відомостей про кандидатів щодо існування обмежень, пов'язаних із прийняттям на службу до поліції.

«У цьому відборі ми врахували недоліки, які мали місце у попередніх конкурсах. Зокрема, збільшили терміни подачі заявок, поставили більш жорсткі умови до кандидатів. Виключили момент, коли спецперевірка проводилася вже після того, як людина майже приступала до виконання своїх обов’язків. Крім того, після відбору на претендентів чекатиме тримісячна підготовка», — каже очільник Нацполіції Львівської області.

Прийом анкет триває з 16 до 26 січня. Як відзначив Валерій Середа, на оголошених посадах правоохоронці отримуватимуть від 7 до 10 тисяч гривень на місяць.

«Цей набір не тільки у Львові. Він проходить по області. Відтак, працівники, які поступають на службу у Нацполіцію Львівської області можуть потрапити у будь-який район. Хоча, звісно, ми намагатимемося, щоби люди служили ближче до місця проживання», — зазначив очільник Нацполіції області.

Додамо також, що цього року буде оголошений набір на посади молодшого начальницького складу. Наразі він планується на весну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: