У Криму окупанти провели серію арештів

Російські фашисти зранку 26 січня 2017 приступили в Криму до серії нових арештів і обшуків щодо кримських татар.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав народний депутат, голова Меджлісу Рефат Чубаров.

«Зранку вони вдерлися в будинок активістки кримськотатарського національного руху Зодіє Салієвої, в якому вона живе з сім'єю сина Сейрана. При цьому будинок оточили кілька десятків до зубів озброєних людей у камуфляжі і співробітники ФСБ Росії. Силовики заблокували будинок, відмовилися навіть випустити вагітну дружину Сейрана, яка ще недавно перебувала в лікарні на збереженні вагітності», – написав Чубаров.

Він повідомив, що по завершенні обшуку, карателі відвезли з собою Сейрана Салієва, якого ще раніше окупаційний суд оштрафував на 20 тис. руб. за те, що він прийшов підтримати власника кафе «Салачик» в Бахчисараї під час обшуку 12 травня 2016 року.

«Одночасно в Бахчисараї на під'їзді до будинку Сейрана Салієва окупаційна поліція зупинила автомобіль, у якому знаходилися адвокати Еміль Курбедінов і Едем Семедляєв, що поспішали до затриманого. Незабаром окупанти відпустили Едема Семедляєва, а Еміля Курбедінова забрали з собою. Трохи пізніше стало відомо, що окупантами розпочаті обшуки в адвокатському офісі Еміля Курбедінова і за місцем його проживання», – написав Чубаров.

Нагадаємо, вчора вдень в Сімферополі затримали адвоката Миколу Полозова, який захищає у суді інтереси заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: