Через що у Раді побились Мельничук і Лещенко (фото)

unnamed (1)

Депутати намагались з’ясувати, чому не було кворуму на вчорашньому засіданні Антикорупційного комітету.

У перерві після ранкового засідання ВР депутат Мельничук пішов до Лещенка, щоб висловити своє обурення його вчорашнім постом у соцмережі, - так нардеп прокоментував свої дії парламентському кореспонденту Дивись.info. unnamed«Йому не сподобалось моє вчорашнє повідомлення про те, що адміністрація Порошенка дала вказівку своїм депутатам не приходити на засідання Антикорупційного комітету, щоб зірвати кворум, і комітет не міг засідати. В нашому комітеті не було кворуму один чи два рази за два з половиною роки. Це робиться спеціально, щоб оголосити наш комітет непрацездатним, потім поставити питання про зміну керівництва, потім поставити питання про скасування антикорупційних органів.

Вчора троє депутатів вже вкотре не прийшли на засідання. Мельничук спробував, використовуючи фізичний вплив, напасти. Але йому це не вдалося. Напевно, треба менше пити. Закінчилось все тим, що постраждав піджак. Я вважаю це невисокою платою за те, щоб розповідати правду в державі», - заявив нардеп.

Лещенко підсумував, що вважає поведінку Мельничука привітом із Банкової, від адміністрації президента.

unnamed (1)Після перерви слово взяв Мустафа Найєм. «Ті, хто бореться з корупцією, жодного дня не отримували підтримки парламенту, - наголосив депутат, - Якщо цим людям не давати право висловлюватись, ми знову прийдемо до майданів. Так само чинив Янукович. Це його депутати били людей за те, що вони не так висловлювались. І зараз ми маємо таку ситуацію».

unnamed (2)

Відповів опонентові і Мельничук: «Він оббріхує людей вже декілька років». Далі, за словами нардепа від БПП, він запропонував Лещенкові сказати в очі, від кого він почув інформацію, що депутати фракції Порошенка отримали вказівку не ходити на засідання Антикорупційного комітету. «Він відповів, що у своєму фейсбуці може писати, що хоче, - обурливо заявив депутат. - Дорогі хлопці, треба відповідати за свої слова навіть ціною порваного рота», - підсумував Мельничук.

Нагадаємо, що на сьогоднішньому пленарному засіданні Верховної Ради сталась бійка між народними депутатами Сергієм Лещенком і Іваном Мельничуком.

Текст і фото Юлія СТАРОДУБОВА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: