У Києві завершився мітинг на підтримку блокади Донбасу: акція триватиме

Акція на підтримку блокади Донбасу
Акція на підтримку блокади Донбасу / 24tv.ua

На Майдані Незалежності у Києві завершився мітинг на підтримку блокади окупованих районів Донецької та Луганської областей, ініційований партією «Самопоміч». Організатори анонсували наступну зустріч на завтрашній вечір.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

На зібранні лунали заклики захистити блокаду окупованих територій, не дати будь-кому – ані невідомим особам, ані представникам влади – атакувати її учасників.

«Наступна зустріч буде тут завтра о 19:00. Багато що залежатиме від того, як розвиватимуться події цієї ночі. Нам важливо попередити напади на наступні редути. І багато що залежатиме від подій у парламенті впродовж завтрашнього засідання», – заявив один з ініціаторів мітингу та член «Самопочі» Єгор Соболєв.

По завершенню акції дехто із мітингувальників пішов на вулицю Банкову до стін Адміністрації Президента. Там їх зустрів кордон із бійців Національної гвардії. Стихійний пікет завершився.

Нагадаємо, сьогодні правоохоронні органи розігнали редут блокади окупованих територій поблизу селища Кривий Торець на Донеччині. В управлінні Служби безпеки України у Донецькій області такі дії пояснили зростанням загрози теракту на цій ділянці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: