Геращенко застережив Садового від заяв про висунення йому підозри

TicGh6vX

Слова міського голови Львова Андрія Садового про те, що Генеральна прокуратура Україна невдовзі висуне йому підозру про недотримання правил техніки безпеки на Грибовицькому сміттєзвалищі, не гарантують, що це дійсно станеться.

Слова міського голови Львова Андрія Садового про те, що Генеральна прокуратура Україна невдовзі висуне йому підозру про недотримання правил техніки безпеки на Грибовицькому сміттєзвалищі, не гарантують, що це дійсно станеться.

Про це заявив народний депутат України Антон Геращенко в ефірі програми «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK.

«Садовий боїться, що йому будуть пред’являти звинувачення щодо недотримання правил техніки безпеки на Грибовицькому полігоні сміття. Але я особисто не ознайомлений з матеріалами справи. Наразі ж Садовому ще не оголошена підозра, і, можливо, така підозра навіть не буде оголошена», – пояснив Геращенко.

Також Геращенко в особливий спосіб прокоментував слова генерального прокурора Юрія Луценка, що підозра Садовому вже готова до оголошення.

«Якщо виходити з такої логіки, то в кожному великому місті рано чи пізно може відбутися трагедія через бездіяльність чиновників та конкретних служб. Я вважаю, що покарані мають бути ті особи, які відповідають за конкретну проблемну ділянку, чи то сміттєзвалище, чи погана розмітка на дорозі, чи відкритий каналізаційний люк. Чи є провина у конкретному випадку сама Садового, буде вирішувати Генпрокуратура», – заявив Антон Геращенко.

https://www.youtube.com/watch?v=g42wXmIw6SM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: