Ганущин пояснив Садовому, чому буде звільнена Дворянин

17797199_1772083059773635_588628221_o

Низка фракцій Львівської облради незадоволена діями своїх колег з фракції «Самопоміч».

Про це у коментарі журналістам розповів голова облради Олександр Ганущин, - повідомляє кореспондент Дивись.info.

«Я сьогодні зранку мав телефонну розмову з лідером  «Самопомочі» Андрієм Садовим. У нас тривалий час відбувалися консультації з цього приводу. Я сказав, що незадоволення діями фракції «Самопоміч» є  достатньо великим, і досить багато фракцій настроєні достатньо негативно  щодо дій «Самопомочі» в ЛОР, - розповів Олександр Ганущин. -

Андрій Іванович сам визнавав, що не завжди «Самопоміч» діяла конструктивно у ЛОР. Я пропонував, що може ви як лідер партії самі зробите кроки, щоб не доводити до голосувань пов’язаних зі  звільненням за незадовільну роботу. Але я так розумію, що політичний мейнстрім на центральному рівні інший. Незадоволення діями «Самопомочі» ви могли фіксувати ще з грулня, тому думаю ні для кого не буде несподіванок  щодо довіри чи недовіри до представника «Самопомочі», - заявив голова облради.

Водночас він відмовився конкретизувати, які конкретно зауваження він має до роботи Параскевії Дворянин. «В мене є зауваження до себе, до заступників і взагалі до всіх», - заявив Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: