Надихаюче відео: як Україна долучилась до всесвітньої екологічної акції

h_ua_den_chas_zemli
Година Землі 2017 / dilovamova.com

25 березня у світі відзначали День Землі. До цієї дати у більшості країн планети провели акцію «Година Землі». Як до неї долучалась Україна.

25 березня у світі відзначали День Землі. До цієї дати у більшості країн планети провели акцію «Година Землі». Як вона пройшла в Україні та світі.

Відео про це підготували в українському представництві Всесвітнього фонду дикої природи. Воно опубліковане на офіційній сторінці організації у Facebook.

«Тисячі організацій і мільйони людей у 187 країнах світу о 20:30 символічно вимкнули світло на годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем планети. І це рекордна кількість учасників за всю історію акції. В Україні цьогорічна Година Землі проходила вже вдев’яте – у приблизно 50 містах і містечках.

Година Землі в Україні привертала увагу людей до нашої природної спадщини та запрошувала допомогти національним природним природним паркам України. Усіма куточками країни пройшли екскурсії та екопоходи в парках, також, сотні українців матеріально та нематеріально допомогли паркам», – сказано в описі відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: