У Росії заявили про ліквідацію каналу поставок зброї з України та ЄС

images (2)

У Росії заявили про ліквідацію каналу поставок зброї з України та країн Євросоюзу.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі ФСБ.

«Федеральною службою безпеки Російської Федерації спільно з МВС Росії припинено протиправну діяльність міжрегіональної групи, яка причетна до організації каналу поставок засобів ураження з країн Євросоюзу і України до Російської Федерації», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в 24 суб`єктах РФ стосовно 54 раніше виявлених і задокументованих членів групи здійснено необхідні слідчі дії.

Згідно з повідомленням, «в результаті проведених заходів з незаконного обороту вилучено бойову і модернізовану, а також підготовлену до відновлення бойових характеристик зброю: 18 кулеметів («Максим», «РПД», «МР-43», «РГГК»), 43 автомати («АКСУ», «АКМ», «АК-74», «АК-47», «МП-43»), 29 пістолетів-кулеметів («ППШ», «МП-40», «ППД», «МП-5», «Кедр», «Витязь», «Томпсона»), 45 карабінів, гвинтівок і рушниць, 97 пістолетів і револьверів («Наган», «ТТ», «ПМ», «П-38», «Беретта», «Маузер», «Коровіна», «Вальтер», «Люгер», «Марголіна»), авіаційну гармата часів ВВВ, понад 180 основних частин до вогнепальної зброї, понад 16 тис. боєприпасів різного калібру, 15 ручних осколкових гранат, понад 21 кілограм вибухових речовин, наркотичні речовини рослинного походження, а також підроблені бланки дозволів на придбання вогнепальної зброї, боєприпасів».

Також, як заявили у ФСБ, припинено діяльність 3 майстерень з виготовлення боєприпасів і модернізації вогнепальної зброї.

Проводяться додаткові оперативно-розшукові заходи та слідчі дії з процесуального закріплення протиправної діяльності членів злочинної групи.

Також тривають заходи з перекриття каналів поставки з-за кордону засобів ураження, йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: