Комунальні стоматологи уже готові судитися з львівською мерією

150612-surgeryoperation-stock
Фото ілюстративне. Джерело: US News Health

Працівники 3-ї комунальної стоматологічної поліклініки пікетували управління охорони здоров’я ЛМР вимагаючи підписати рішення примирної комісії, яка визнала незаконно реорганізацію установи.

Працівники 3-ї комунальної стоматологічної поліклініки пікетували управління охорони здоров’я ЛМР, вимагаючи підписати рішення примирної комісії, яка визнала незаконно реорганізацію установи, передає ІА Дивись.info

«Ми вимагаємо, щоб представники міської ради підписали протокол примирної комісії. Міська рада проголосувала  за перетворення комунальних стоматполіклінік у неприбуткові комунальні  підприємства. Як нас сказали, працівники будуть з часом вивільнятися, але  люди проти звільнень. Ми вирішили звернутися в комісію по трудових спорах при президентові. 7 квітня примирна комісія прийняла рішення на нашу  користь. Але представники, які були у цій комісії від міської ради ухиляються  від підпису протоколу, хоча він  має юридичну вагу і є обов’язковим до  виконання. В нас таке враження, що в міській раді хтось забороняє підписувати цей протокол. Тому ми прийшли сюди вимагати щоб його підписали. Якщо  цього не відбудеться, нам не залишиться іншого виходу як подати до суду.  Позов уже готовий», - розповіла голова профспілки установи Надія Тацій.

За її  словами аналогічні звернення до комісії з примирення подали 4-а і 5-а  стоматполіклініки, але позитивного цих справах ще немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: