У центрі Одеси вибухнуло авто (фото, відео)

20170724115601-3af1c108e6410b3c0696e641ea140209

Інформація про подію надійшла о 10:30 ранку в чергову частину.

Прибулі на місце рятувальники загасили автомобіль. Ймовірною причиною інциденту називають вибух газового балона.

«Доки інформації про потерпілих не надходило. Автомобіль знищено. Зараз на місці працюють відповідні фахівці», - йдеться у повідомленні.

На місце працює слідчо-оперативна група, яка розслідує причини вибуху.

Як повідомляє видання «Четвертая власть», загиблих і поранених немає. За інформацією видання, власник авто припаркувався і посів 10 хвилин, почув вибух. В авто розірвано дно і середня частина. Причина - дуже несхоже на газовий балон. Шматки скла і пластика розлетілися на 30 метрів.

На місці присутній поліція, але коментарів не дає. Вулицю Жуковського повністю перекрили, утворилася пробка. На місці працюють вибухотехніки і 5 екіпажів.

Зазначається, що біля місця вибуху в Одесі був сильний запах тротилу. Лобове скло від автомобіля відлетіло приблизно на 30 метрів.

Також поряд з місцем вибуху знаходиться оперативний штаб громадської ради безпеки. Активісти розповіли, що саме вони намагалися загасити «Жигулі».

На місці був сильний запах тротилу, багато білого диму, а сам вибух був дуже сильний.

Штаб знаходиться через один будинок від місця вибуху, тому активісти не виключають, що провокація могла бути спрямована проти них, але просто помилилися будинком. За їхньою інформацією, авто припаркували зранку, після чого водій пішов у невідомому напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: