Прокурор Львівщини: поліція затримує наркоманів, а не розповсюджувачів

IMG_6099

Органи поліції здебільшого обмежуються притягненням до відповідальності наркозалежних осіб за зберігання наркотичних засобів

для власного вживання.

Про це сьогодні, 26 липня, під час координаційної наради керівників правоохоронних органів за підсумками роботи у першому півріччі повідомив прокурор Львівської області Юрій Квятківський, передає кореспондент Дивись.info.

«Робота щодо виявлення джерел надходження та розповсюдження наркотичних засобів є недостатньою. Із 123 направлених до суду обвинувальних актів цієї категорії, лише 5 фактів пов’язані із збутом наркотичних засобів. При тому, що на території області є 31 слідчий підрозділ, в залишку яких перебуває 87 кримінальних проваджень по 307 статті (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів)».

За словами прокурора, Львівщина використовується міжнародними злочинними групами, як регіон для ввезення транзиту та подальшого розповсюдження наркотичних засобів, але поліція не використовує можливість створення спільних слідчих груп з колегами з інших країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: