Стало відомо, що у школах та дитсадках Львова ремонтують цього року

IMG_4468
Фото ілюстративне. Джерело: школа, ремонтні роботи,

Протягом 2017 року у львівських навчальних закладах капітально ремонтували спортивні майданчики, системи опалення, санвузли тощо.

Про це під час брифінгу, 9 серпня, повідомила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, інформує Дивись.info.

Згідно з офіційними даними Львівської міської ради, протягом поточного року системи опалення у школах та садках міста капітально відремонтували на суму 4,985 млн грн. А от на ремонт санвузлів у школах витратили понад 9 мільйонів. Також цього року продовжили ремонтувати приміщення, де харчуються вихованці садочків та витратили на це 1,2 млн грн.

Читайте також: В управлінні освіти розповіли, яких вчителів не вистачає львівським школам

«Цього року ми плануємо завершити ремонт 12 спортивних залів, 2 з яких стали переможцями у обласному конкурсі мікропроектів. На сьогодні ведуться ремонтні роботи у 6 закладах, у 3 – оголошено тендерні закупівлі, а у 3 – оформлюється дозвільна документація», — зазначили в управлінні освіти ЛМР.

Зазначимо, що також з бюджету витратили майже 13,5 млн грн для купівлі обладнання для лабораторії тощо. Подивитися, як воно виглядає, можна на прикладі СЗШ №42.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що у найближчі роки більше уваги та коштів виділятимуть для покращення вивчення робітничих професій та військової підготовки у школах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: