Ватажки бойовиків приховують пияцтво своїх підлеглих за брехнею про диверсійні групи ЗСУ, - штаб АТО

ATO2

20 серпня у зоні проведення АТО зафіксовано 19 порушень перемир’я, - йдеться у повідомленні штабу АТО.

20 серпня у зоні проведення АТО зафіксовано 19 порушень перемир’я, - йдеться у повідомленні штабу АТО.

«Упродовж дня у районі проведення АТО інтенсивність обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань не зменшилась. Сьогодні, на відміну від минулої доби, найбільша активність противника фіксувалась на Луганському напрямку, - йдеться у повідомленні. - Тут, на підступах до Новозванівки, бандити випустили по наших опорних пунктах щонайменше 24 міни калібру 120 та 82 міліметри. Крім того, під ворожим вогнем опинились українські позиції у районі Новотошківського, Новоолександрівки, Троїцького».

У штабі додалои, що на їхньою інформацією, п'яні бойовики влаштували на окупованій територіх смертельну ДТП. «На окупованій частині Донбасу російські найманці продовжують чинити беззаконня, - повідомили у штабі. -  Так, нещодавно, за нашою оперативною інформацією, бойовик 9-го полку морської піхоти у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП у селищі Гусельщикове. В результаті лобового зіткнення на місці загинули двоє бандитів. У Докучаєвську ще один бойовик збив мотоцикліста та намагався втекти з місця пригоди».

«Аби хоч якось підвищити рівень дисципліни і запобігти пияцтву, ватажки окупантів поширюють брехливу інформацію про активізацію українських розвідувальних груп саме на свята і у вихідні дні, - розповіли у штабі АТО. - Додамо, що сьогодні в результаті мінометного обстрілу наших укріплень неподалік Попасної, один український боєць отримав поранення».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: