В Золочеві відкрили спеціалізований зал для занять боксу

IMG_1427_1503927706

26 серпня 2017 року, з нагоди Дня Незалежності України, у місті Золочеві на Львівщині в приміщенні реконструйованого районного Народного дому урочисто відкрили сучасний зал боксу.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Під час урочистого відкриття відбулася й товариська матчева зустріч між командами Львівщини та Республіки Польща на честь золочівського ветерана боксу Ярослава Павельця. Також організатори забезпечили для учасників змагань екскурсійну програму Золочівським замком, де відбувся показ середньовічних боїв у виконанні представників ГО «Чорна Галич».

Варто зазначити, що завдяки спільним зусиллям і плідної співпраці Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, Золочівської районної ради, Золочівської державної адміністрації, Золочівської міської ради, Львівської обласної федерації боксу та Федерації боксу України, ГО «Шанувальників боксу Золочівщини», шанувальників боксу, спортсменів, меценатів, а також небайдужих мешканців Золочева, виділили приміщення та спортивний інвентар, провели будівельно-монтажні роботи для відкриття сучасного залу боксу в Золочівському районі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: