«Гаррі Поттер і в’язень Азкабану» з ілюстраціями Джима Кея скоро в українських книгарнях

knight_bus-з-поттер-мор

На вулиці українських поттероманів свято: вже 10 жовтня світ побачить нова ілюстрована книга «Гаррі Поттер і в’язень Азкабану» з ілюстраціями Джима Кея.

На вулиці українських поттероманів свято: вже 10 жовтня світ побачить нова ілюстрована книга «Гаррі Поттер і в’язень Азкабану» з ілюстраціями Джима Кея, інформує Друг читача.

Переклад та видання українською підготувало видавництво «А-ба-ба-га-ла-ма-га». Переклад здійснив Віктор Морозов за редакцією Івана Малковича.

Нагадаємо, що у 2015 році британських художник Джим Кей, спільно з видавництвом Bloomsberry Publishing, випустили першу частину з серії про Гаррі Поттера. Ця серія особлива своїми ілюстраціями, які  вдихнули нове життя в історію про «хлопчика, який вижив». Вона викликала нову хвилю уваги до творів Джоан Ролінґ.

Особливість ілюстрацій Джима Кея у деталізації, авторському стилі та новому баченні головних героїв. Художник зазначає, що обличчя персонажів не схожі на кіноакторів, а створені саме з описів книг.

Особливого шарму новій ілюстрованій серії надає подарунковий формат та поліграфічне виконання. Книги друкують на якісному крейдованому папері, що забезпечує яскравість ілюстрацій, обрамлюють у міцну оправу з тисненням. Захищає цей скарб яскрава суперобкладинка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: