Синютка обурився через мапу з «народними республіками Донецька і Луганська» на Безпековому форумі

24176912_1504927046229018_8753757483014272005_n

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка обурився через мапу України з «народними республіками Донецька і Луганська», представлену на Безпековому форумі, і пообіцяв звернутися через це до СБУ.  

«Це провокативна річ щодо спікерів, які запрошені, коли ми у Львові бачимо, що на мапі зображено назви «народних республік Донецька і Луганська». Я був здивований, коли у Львові продавалася символіка окупованих територій Донецької і Луганської областей, але коли сьогодні на Безпековому форумі, на офіційному екрані написано «народні республіки Донецька і Луганська», то я вважаю, що це елемент гібридної війни. Він спрямований проти України і на те, щоб дестабілізувати ситуацію у Львівському регіоні. У мене є запитання до організаторів, віце-спікера  (Оксани Сироїд – ред.), міського голови і тих, хто вважає себе учасниками і організаторами цього заходу. Я буду змушений за результатами цього звернутися до Служби безпеки України, щоб вони перевірили чи це випадковість, чи це задумана річ для цього, щоб дискредитувати Львівський регіон», - сказав Олег Синютка.

Нагадаємо, сьогодні у Львові розпочався Безпековий форум. Спікерами Форуму є авторитетні фахівці та експерти зі США, Канади, Європи та України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: